VI PASSER PÅ DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

Vi indsamler, behandler og gemmer kun de persondata, der er nødvendige for at opfylde vores forpligtelser.

Opdatering af persondata


Da vores service til dig afhænger af, at dine persondata er korrekte og opdaterede, beder vi dig om at oplyse os om relevante ændringer i dataene. Du kan kontakte kundeservice for at fortælle os om sådanne ændringer. Hvis vi bliver opmærksomme på fejlbehæftede oplysninger, opdaterer vi oplysningerne og informerer dig om det.

Opbevaringstid for persondata


Dataene opbevares i den periode, der er aftalt eller fastlagt i lovgivningen, og vi sørger for sletning af persondataene, når der ikke længere er brug for dem til de tilsigtede formål. Hvor længe dataene opbevares afhænger af formålet og retsgrundlaget for behandlingen. Der findes derfor ingen generel opbevaringsperiode, der gælder for alle behandlinger.

Samtykke


Når lovgivningen kræver det, indhenter Swevet samtykke inden behandling af dine persondata. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at meddele os det. Nederst i denne tekst finder du oplysninger om, hvordan du kontakter os med en sådan anmodning.

Videregivelse af persondata til tredjepart


Vi videregiver persondata til tredjepart i tilfælde, hvor vi bruger underleverandører eller samarbejdspartnere til at opfylde vores forpligtelser i vores aftale med dig, samt i tilfælde, hvor der er mistanke om en lovovertrædelse. Vi er forpligtede til at videregive disse data til myndighederne. For at sikre os, at dataene behandles forsvarligt og kun med det formål at gennemføre bestilt service, og uanset formålet, er disse tredjeparter bundet af de samme lovbestemte forpligtelser, der gælder for Swevet. Dette sker ved, at Swevet indgår en såkaldt bistandsaftale med en sådan eventuel tredjepart.

Dine rettigheder


Ifølge gældende lovgivning har du ret til at få at vide, hvilke oplysninger, vi har om dig, og hvad vi bruger dem til. Du har også ret til at anmode om opdatering eller korrektion af de oplysninger, vi har om dig, hvis de er forkerte. I visse tilfælde, som er nærmere angivet i lovgivningen, har du også ret til at anmode om, at Swevet ophører med behandlingen eller sletter oplysningerne, medmindre der findes en berettiget og lovlig grund til, at vi beholder oplysningerne. Du kan også kontakte os, hvis dine oplysninger er blevet behandlet i strid med lovgivningen eller andre retslige forpligtelser. Nederst i denne tekst finder du oplysninger om, hvordan du kontakter os med en sådan anmodning.

Du har også mulighed for at indgive en klage direkte til den ansvarlige tilsynsmyndighed, Datatilsynet.

Når du anmoder om oplysninger om dine data; om at få dem korrigeret eller slettet, behandler vi straks din anmodning og imødekommer den i det omfang, det er muligt i henhold til anden lovgivning og øvrige bestemmelser.

Hvis du har spørgsmål, forslag eller kommentarer til informationerne i denne politik eller spørgsmål og forslag vedrørende vores behandling af persondata, er du velkommen til at kontakte os:

Swevet AB
Forskaregatan 1 D
SE-275 37 Sjöbo
kundeservice@swevet.dk

Brug af cookies


Cookies er små tekstfiler, der gør det muligt at genkende din browser og indsamle oplysninger om for eksempel de ruter, du har fulgt for at komme til vores website, og de websites, der er besøgt hos os (præstationscookies). Det er noget, som Swevet bruger til at udarbejde statistikker om brugernes besøg, og som anvendes til at forbedre vores tjenester og kan give dig en mere personlig oplevelse af websitet.

Cookies kan også bruges til at gemme de valg, du har truffet, til du vender tilbage senere, så vores tjenester blive nemmere at bruge (funktionelle cookies).

Sommetider bruges cookies til at tilbyde besøgende relevant markedsføring (målrettede cookies), alt efter hvilke websites, der er besøgt hos os.

Nogle cookies er ganske enkelt også nødvendige, for at websitet skal kunne fungere. Det gælder for eksempel, når du skal kunne logge ind eller udfylde en formular for at komme i kontakt med Swevet (nødvendige cookies).

Swevet bruger alle ovennævnte typer cookies til at indsamle anonymiserede oplysninger om besøgende på webstedet. Der indsamles dog aldrig data, der er direkte forbundet til dig som person, eller som tillader, at du kan identificeres som person, når du surfer rundt på Swevets website.

Hvis du ikke ønsker, at vi bruger cookies, eller hvis du ønsker at slette eksisterende cookies, kan du gøre det i din browsers indstillinger. Du kan indstille din browser, så den blokerer for cookies eller advarer dig, når der bruges cookies. Det kan dog medføre, at visse dele af websitet ikke fungerer.

postnord.png DHL.png
{{lineitem.Sku}}
{{lineitem.ProductName}}
{{lineitem.VariantName}} {{lineitem.FormattedPrice}} Normalpris: {{lineitem.FormattedListPrice}}
I restordre Midlertidig udsolgt I restordre Midlertidig udsolgt I restordre Best.vare – forventet leveringstid ca.: {{lineitem.StockData.StockValue.Value}} dag(e) I restordre Best.vare – forventet leveringstid ca.: {{lineitem.StockData.StockValue.Value}} dag(e) Produktet er udgået
Antal på lager: {{lineitem.StockData.Quantity}}
Din indkøbskurv er tom;(
I alt {{basket.FormattedProductsTotalIncVAT}}
Til kassen